Contact

Adres

DrawCase.nl
Distelstraat 73
6542 LP Nijmegen
06 – 2383 1588
info@drawcase.nl

KvK-nr: 09201626
BTW-/VAT-id: NL001683659B94

Contactformulier

Vaak Gestelde Vragen (FAQ)

De karikaturen worden met de hand getekend, alleen niet op papier, maar op een digitaal tekentablet. De aangeleverde foto´s dienen daarbij enkel als voorbeeld.

De tekeningen worden per e-mail verstuurd als JPG of PNG op hoge resolutie (300dpi) in het formaat 30 × 40 cm. Eventueel kan de tekening ook voor u geprint worden en ingelijst, of worden afgedrukt op een poster, canvas, t-shirt, of mok.

Zeker! Het is juist de bedoeling dat de geportretteerde zo treffend mogelijk wordt getekend en daar kunnen, postuur, houding, kleding, maar ook eventuele hobby´s heel belangrijk in zijn. Een bijschrift kan bijvoorbeeld ook zeker van pas komen, wanneer een bijzondere gelegenheid moet worden benadrukt.

De op deze site gehanteerde prijzen gaan in de meeste gevallen op, maar soms kun je op zoek zijn naar iets dat afwijkt van hetgeen ik standaard aanbied. Daar wil ik dan zeker naar kijken. Ik kan sowieso voor elk budget iets maken, dus leg me uit wat de bedoeling is en ik pas daar graag de prijs op aan.

De standaard levertijd is 7 dagen, maar het verdient aanbeveling niet tot het laatste moment te wachten met bestellen. Sommige periodes zijn drukker dan andere en tijdsdruk is natuurlijk nooit bevorderlijk voor het beste resultaat. Mocht u de tekening nog willen (laten) afdrukken, houd er dan rekening mee dat daar ook extra levertijd mee gemoeid is.

Natuurlijk is mijn doel uw volle tevredenheid en niets minder. Daarom pas ik graag dingen aan, die u niet bevallen. Houd u er wel rekening mee, dat ik voor een goede gelijkenis volledig afhankelijk ben van het fotomateriaal dat u mij aanlevert. Aangezien de foto´s mijn enige referentie zijn, is het eindresultaat voor het leeuwendeel afhankelijk van de foto´s die u mij stuurt. Zorg dus dat u mij de best mogelijke foto´s stuurt.

Hoewel deze website voornamelijk op karikaturen is gericht, ben ik van meerdere markten thuis. Mocht u naar een ander type tekening op zoek zijn, dan in het bestelformulier wordt aangegeven, kunt u altijd via het contactformulier contact met mij opnemen. Ik zal dan uw verzoek bekijken en zien wat ik voor u kan betekenen.

U kunt mij zeker ook inhuren als tekenaar op uw feest of evenement. Ik teken zowel digitaal, als op papier en bierviltjes. Kijk voor voorbeelden eens naar mijn portfolio. Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u mij eenvoudig mailen via het contactformulier.

De foto´s die u mij stuurt, moeten van een behoorlijke resolutie zijn, zodat ook details goed zichtbaar zijn. Wanneer ik op een foto de kleur van de ogen kan zien, wil dat meestal zeggen dat de resolutie hoog genoeg is. Verder is het fijn, wanneer u aangeeft welke foto naar uw inzicht het meest karakteristiek is. Wilt u dat ik ook het lijfje teken, dan heb ik dus ook foto´s nodig waar de persoon in z´n geheel op staat. Moeten er andere aspecten getekend worden, zoals een bepaalde outfit, typische auto, kenmerkende gitaar, of lievelingshuisdier, daar dan ook graag foto´s van bijvoegen. Wilt u een groepstekening laten maken, heb ik foto´s nodig van alle afzonderlijke personen.

Waar het voor een fotograaf in tijd niet uitmaakt of hij één of tien personen tegelijk op ´n foto zet, geldt dat voor mij helaas niet. Iedere extra persoon op een tekening is evenveel werk als die eerste en dus zijn de extra kosten per persoon ook nagenoeg gelijk aan de kosten van die eerste. Voor een groepsportret met achtergrond betaal je natuurlijk de achtergrond maar één keer.