Praatplaten en illustraties

Waar soms veel woorden nodig zijn om een boodschap over te brengen, kan een goede tekening tekst overbodig maken. Sowieso wordt een verhaal veel duidelijker, wanneer het visueel wordt ondersteund. Wanneer een moeilijke boodschap toch voor iedereen begrijpelijk moet zijn, is een heldere tekening de meest voor de hand liggende oplossing. Informatie en decoratie gaan hierbij hand in hand. Oftewel, het verhaal wordt beter begrepen, blijft beter hangen en als kers op de taart ziet het er ook nog eens beter uit.

Praatplaat

Een goede manier om een gesprek op gang te brengen en te houden, is aan de hand van een getekende prent, of praatplaat. Als kapstok waar u uw verhaal aan ophangt, of als leidraad waarlangs u uw gehoor meeneemt. Natuurlijk kan ik ook na afloop een getekend verslag verzorgen.

In goed overleg maak ik een praatplaat, infographic, program canvas, of visueel verslag voor uw organisatie, of evenement.

Illustraties

Of het nu is om een tekst te ondersteunen, of om een idee te visualiseren, een getekende illustratie zal de aandacht vangen en kan erg veelzeggend zijn.

Mijn bijdragen op Instagram: